Search
Close this search box.

O nama

TRIGON DIZALOTEHNIKA

Osnovani smo 1994. godine sa sjedištem u Zaprešiću, u blizini Zagreba. Dugogodišnjim poslovanjem poduzeće se razvilo u jednog od najkvalitetnijih i najpouzdanijih distributera građevinskih strojeva u regiji.

U svom prodajnom asortimanu imamo proizvode renomiranih njemačkih proizvođača koji su također naši dugogodišnji partneri. Nudimo Vam prodaju novih ili rabljenih strojeva, a isto tako u našoj ponudi možete pronaći i najam pojedinih građevinskih strojeva.

CTE autokošare, Multitel, GSR i Ruthmann samo su neki od naših partnera, a ujedno su i među najkvalitetnijim proizvođačima na svijetu.

Naš partner za viseće skele i građevinske dizalice je GEDA, a partneri Böcker, Paus nabavljaju krovopokrivačke i građevinske dizalice. Isto tako, tvrtka GENIE je partner za teretno montažne liftove i liftove održavanja na visini te samohodne platforme.

Preko 25 godina iskustva i suradnje sa svjetskim dobavljačima naše je uvjerenje u kvalitetnu ponudu i još kvalitetniju uslugu za naše klijente i njihove želje i potrebe.

Profesionalni tim prodavača i servisera s dugogodišnjim iskustvom stoji Vam na raspolaganju za sve upite u bilo kojem trenutku.

NAŠI CILJEVI

Uz maksimalnu kvalitetu ponude steći zadovoljne kupce Ponuditi vrhunske proizvode najpoznatijih i najkvalitetnijih proizvođača u građevinskoj industriji na hrvatskom tržištu, a i izvan njega Našim građevinarima, krovopokrivačima, obrtnicima ponuditi sve na jednom mjestu što im omogućuje lakši rad s materijalom te kvalitetan završetak projekta

NAŠ MOTO

Nije bitno samo prodati, već stvoriti stalno zadovoljnog klijenta! Trigon dizalotehnika d.o.o. se u potpunosti prilagodila hrvatskom tržištu te iz tog razloga za sve navedene strojeve u prodaji ima osiguran servis. Također, povoljno nudimo najam svih strojeva uz maksimalnu tehničku podršku za vrijeme najma.